Ajankohtaista

Lue tuoreimmat kuulumisemme.

Mikä on miellyttävä, luotettava ja aamukahvin paras kaveri?

Painetusta sanomalehdestä liikkuu, jos jonkinmoista huhua ja mielipidettä mainosvälineenä. Toiset uskovat sen kuolemaan, toiset vannovat sen nimeen. Mikä sitten on totuus? Huhujen katkomiseksi keräsimme alan uusimmat kansalliset ja alueelliset tutkimukset yhteen, jotta sinulla olisi ajantasaisin tieto siitä, mitä painetulle sanomalehdelle oikeasti kuuluu.

Lue lisää >>

BLOGI: Älä heitä rahaa hukkaan – eli miksi digimainonta tarvitsee tavoitteen

Kun yritys aloittaa toimintansa, onnistumisen edellytykset ovat korkeammalla, kun tiedossa on asia, joka halutaan tehdä paremmin, edullisemmin tai laadukkaammin kuin muut, eli tavoite. Näin yrityksen toimintaan liittyviä päätöksiä on helpompi tehdä ja toimintaa ohjata, kun tiedetään, mitä tavoitellaan. Sama liiketoiminnan peruslogiikka pätee myös kaikkeen mainontaan, digikampanjointiinkin: kun tiedetään, mitä yritys haluaa saavuttaa, on toimenpiteitä helpompi tehdä.

Lue lisää >>

BLOGI: Tarinat onnistuneen markkinoinnin ytimessä

Sisältömarkkinoinnista on tullut osa yritysten markkinointia niin maailmalla kuin Suomessa. Kehitys on ollut valtavaa viimeisten vuosien aikana, tarkasteltiinpa sitä mistä näkökulmasta hyvänsä. Ennuste sisältömarkkinointiin käytettävistä euroista kertoo tästä trendistä konkreettisesti.

Lue lisää >>

Tekijänoikeudet © Kaakon Viestintä

Käyntiosoite: Teollisuuskatu 2-6
Postiosoite: PL 6, 50101 Mikkeli

Kaakon Viestintä ja ESV-Paikallismediat

Etelä-Saimaa
Itä-Savo
Juvan Lehti
Kaakonkulma
Kangasniemen Kunnallislehti
Keskilaakso
Kouvolan Sanomat
Kymen Sanomat
Luumäen Lehti

Länsi-Saimaan Sanomat
Länsi-Savo
Paikallislehti Joutseno
Pitäjänuutiset
Puruvesi
Uutisvuoksi
ES Keskiviikko
KS Keskiviikko
LS Keskiviikko

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeessä kerromme digi- ja printtimainosratkaisuistamme sekä kattavista sisältömarkkinoinnin palveluistamme. Saat uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.