Ajankohtaista

Lue tuoreimmat kuulumisemme.

BLOGI: ”Innostavinta urallani ovat olleet tilanteet, joissa olen huomannut, että asiakas aidosti luottaa” – Kiitos teille, asiakkaat, te teette työstämme mielenkiintoista

Tätä blogitekstiä kirjoittaessani koko Suomi toipuu Leijonien kultajuhlista. Sosiaalisessa mediassa kiertää nyt Mörkö-meemien lisäksi Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentajan Jukka Jalosen pohdinta ”Meidän pitäisi ihan kaikkien sisäistää se, että yhdessä tekemällä saadaan enemmän aikaan. Se kaikki, mitä annat muille, tulee sulle jossakin kohtaa takaisin.” Työskentelen myyntineuvottelijana Kaakon Viestinnän yritysasiakasmyynnissä, ja allekirjoitan Jalosen mielipiteen täysin.

Lue lisää >>

BLOGI: Miten maksullisuuteen siirtyminen on muuttanut sisältöjämme? Tilaajien klikkien mittauksella palvelemme paikallisia lukijoita entistä paremmin

Kun pari vuotta sitten aloimme suunnitella verkon maksullisuuteen siirtymistä, ohjenuoraksi otettiin se, että analytiikka eli kävijöiden käyttäytymisen mittaaminen ohjaa sisältöratkaisujamme. Se oli selvää, että entiset tekemisen tavat eivät riittäisi, vaan sisältöjä pitäisi ruveta ajattelemaan ja tekemään eri tavalla kuin ennen.

Lue lisää >>

Mikä on miellyttävä, luotettava ja aamukahvin paras kaveri?

Painetusta sanomalehdestä liikkuu, jos jonkinmoista huhua ja mielipidettä mainosvälineenä. Toiset uskovat sen kuolemaan, toiset vannovat sen nimeen. Mikä sitten on totuus? Huhujen katkomiseksi keräsimme alan uusimmat kansalliset ja alueelliset tutkimukset yhteen, jotta sinulla olisi ajantasaisin tieto siitä, mitä painetulle sanomalehdelle oikeasti kuuluu.

Lue lisää >>

Tekijänoikeudet © Kaakon Viestintä

Käyntiosoite: Teollisuuskatu 2-6
Postiosoite: PL 6, 50101 Mikkeli

Kaakon Viestintä ja ESV-Paikallismediat

Etelä-Saimaa
Itä-Savo
Juvan Lehti
Kaakonkulma
Kangasniemen Kunnallislehti
Keskilaakso
Kouvolan Sanomat
Kymen Sanomat
Luumäen Lehti

Länsi-Saimaan Sanomat
Länsi-Savo
Paikallislehti Joutseno
Pitäjänuutiset
Puruvesi
Uutisvuoksi
ES Keskiviikko
KS Keskiviikko
LS Keskiviikko

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeessä kerromme digi- ja printtimainosratkaisuistamme sekä kattavista sisältömarkkinoinnin palveluistamme. Saat uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

TILAA UUTISKIRJE

Uutiskirjeessä kerromme digi- ja printtimainosratkaisuistamme sekä kattavista sisältömarkkinoinnin palveluistamme. Saat uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.