Tuloksia
digimainonnalla

Olet siis kiinnostunut digitaalisesta mainonnasta – hienoa!

Digimainonnan mahdollisuudet kasvavat
jatkuvasti sen suosion mukana

Kaakon Viestintä tarjoaa mainonnallesi luotetun ympäristön ja sitoutuneet sivustojen käyttäjät. Verkon ja mobiilin mainospaikoista löytyy runsaasti vaihtoehtoja kokoisille kampanjoille erilaisiin tavoitteisiin aina ohjelmallisesta display-bannerimainonnasta sisältömarkkinointiin.

Digitaalisen mainonnan etuja ovat kohdennettavuus ja mitattavuus. Mainonta on joustavaa: kampanjoita pystytään hallitsemaan ja optimoimaan reaaliajassa. Kampanjoissa on mahdollista rajoittaa yhdelle kävijälle näkyvien mainosnäyttökertojen määrää ja kampanja voidaan ajoittaa näkymään tiettynä viikonpäivänä ja/tai kellonaikana. Tulokset ovat helposti todennettavissa raportointityökalujen avulla. Analysoimalla tuloksia tarkemmin, yritys saa myös arvokasta tietoa kohderyhmästään sekä ymmärrystä tulevia kampanjoita varten.

Olipa tavoitteesi sitten lisätä brändin tunnettuutta, mainostaa uutta tuotetta tai saada asiakkaat tulemaan luoksesi, meidän kauttamme tavoitat oikeat ihmiset toimialueellasi.

Muistathan, että meiltä saat toimivat kokonaisuudet ja koko mediaperheemme tiedot kätevästi kerralla: lehtien, teemajulkaisujen ja verkkopalveluiden.
Tutustu myös printtimainontaan ja sisältömarkkinointiin!

MAINOSPAIKAT JA -HINNAT

Verkko- ja mobiilipalveluiden
mainospaikat ja -hinnat.

AINEISTO-OHJEET

Verkko- ja mobiilimainonnan
aineisto-ohjeet.

Tekijänoikeudet © Kaakon Viestintä

Käyntiosoite: Teollisuuskatu 2-6
Postiosoite: PL 6, 50101 Mikkeli

Kaakon Viestintä ja ESV-Paikallismediat

Etelä-Saimaa
Itä-Savo
Juvan Lehti
Kaakonkulma
Kangasniemen Kunnallislehti
Keskilaakso
Kouvolan Sanomat
Kymen Sanomat
Luumäen Lehti

Länsi-Saimaan Sanomat
Länsi-Savo
Paikallislehti Joutseno
Pitäjänuutiset
Puruvesi
Uutisvuoksi
ES Keskiviikko
KS Keskiviikko
LS Keskiviikko

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeessä kerromme digi- ja printtimainosratkaisuistamme sekä kattavista sisältömarkkinoinnin palveluistamme. Saat uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

TILAA UUTISKIRJE

Uutiskirjeessä kerromme digi- ja printtimainosratkaisuistamme sekä kattavista sisältömarkkinoinnin palveluistamme. Saat uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.