Edut ja sopimukset

Alennusten laskentajärjestys
Bruttohinta

– Mainoskohtainen alennus (toisto-/kampanja-alennus)
– Asiakaskohtainen sopimusalennus

Nettohinta

+ Lisäpalveluveloitukset (esim. mainoksen valmistusmaksu)
+ Arvonlisävero

Verollinen hinta
Toistoalennus 10%

Myönnetään toisesta ja sitä seuraavista lehtimainoksista, kun sama mainos julkaistaan muuttumattomana enintään 7 vuorokauden kuluttua viimeisimmästä julkaisupäivästä. Alennus on -10% verottomista hinnastohinnoista.

Media- ja mainostoimistoalennus

Mainos- ja mediatoimistoille myönnetään -15 % alennus verottomista hinnastohinnoista. Alennus myönnetään vain valmiista aineistosta ja lehdessä vähintään 100 pmm kokoisesta mainoksesta.

Alennuksen edellytyksenä on, että toimisto vastaa asiakkaan aineiston sisällöstä ja maksusta täydellä luottotappiovastuulla sekä hoitaa toimeksiannon Kaakon Viestinnälle / julkaisevalle lehdelle kaikkien myyntiehtojen mukaisesti.

Kaakon Viestinnän pakettialennukset

Kaakkoset-paketin muodostavat Kaakon Viestinnän lehdet: Etelä-Saimaa, Itä-Savo, Kouvolan Sanomat, Kymen Sanomat, Länsi-Savo, Uutisvuoksi, ES Keskiviikko, ES Lauantai, KS Keskiviikko ja LS Keskiviikko. Paketin voi muodostaa kahdesta – yhdeksästä lehdestä.

Kysy hinnat ja lisätiedot mediamyynnistämme.

Vaihtoilmoitusalennukset

Myönnetään vaihtoilmoituksia välittäville Sanomalehtien Liiton jäsenille voimassa olevien sopimusten mukaisesti. Alennus on -15 % verottomista hinnastohinnoista. Vaihtoilmoitusalennus koskee vain lehtimainoksia.

Sopimusalennukset

Alennus myönnetään ovh-hinnoista suora-asiakkaille sopimusalennustaulukon mukaisesti. Sopimusalennus lasketaan edellä mainittujen alennusten jälkeen (esim. toistoalennus). Alennuksen edellytyksenä on ES Keskiviikon kanssa solmittu kirjallinen sopimus, joka on tehty ennen sopimukseen kuuluvan mainonnan aloittamista. Sopimus voidaan tehdä 3, 6 tai 12 kuukauden mittaiseksi.

Alennus voidaan maksaa sopimusjaksoa seuraavan kuukauden aikana tai aina laskutuksen yhteydessä. Mikäli mainonnan arvo kohoaa korkeampaa alennusprosenttia edellyttäväksi, ES Keskiviikko hyvittää sopimuskauden päätyttyä mainostajalle alennuksissa syntyvän erotuksen. Jos mainonta jää sovittua alhaisemmaksi, ES Keskiviikko veloittaa sopimuskauden jälkeen asiakkaalta sovitun alennusprosentin mukaisen alennuksen ja toteutuneen mainonnan alennusprosentin mukaisen alennuksen välisen erotuksen.

Sopimusalennuksen perustaso sopimusajalta määräytyy ao. volyymitaulukon mukaisesti.

Sopimus on mahdollista tehdä kolmen (3) kuukauden, kuuden (6) kuukauden tai 12 kuukauden jaksoille, jolloin nettomainosvolyymit jaetaan sopimusjakson pituuden suhteen.

Vuosisopimuksen ostovolyymi € (alv 0%) Sopimusalennus %
4 000 5
8 000 7
12 000 9
16 000 11
20 000 13
30 000 17
40 000 21
50 000 25
100 000 29
150 000 33
250 000 37
350 000 41
450 000 45
Kampanja-alennukset

Mainostajalla on oikeus mahdollisiin mediakohtaisiin kampanja-alennuksiin kampanjaehtojen mukaisesti. Mahdolliset kampanja-alennukset myönnetään hinnastohinnasta.

Huomioitavaa

Laista, asetuksista tai viranomaisten toimenpiteistä aiheutuvat kustannuslisäykset korottavat kaikkia ES Keskiviikon mainoshintoja vastaavasti määräysten voimaantulohetkestä lukien.
Korotukset koskevat myös jo tehtyjä mainosvarauksia.

Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva alv.