kesäkampanja 2019

Sataa tai paistaa, asiakkaita riittää. Triplasti näkyvämpi kesäetu on täällä!

Sää lienee suomalaisten yleisin puheenaihe ja etenkin kesällä monen mainostajan yleisin huolen. Huoli pois, sillä Yritysasiakkaiden kesäetu takaa näkyvyyden, jolla asiakkaita riittää säällä kuin säällä. Varmista siis oma asiakasvirtasi ja ota kesäsesongille kolminkertainen näkyvyys kahden hinnalla.

Kesäedun hyödyntäjälle kolme printti + digi ilmoitusta kahden hinnalla*. Kampanja on käytettävissä kaikissa Kaakon Viestinnän alueen medioissa**.  Kampanja on voimassa kesän kuumimman sesongin ajan eli 24.6-31.7.2019. Ilmoitusten julkaisuajat valitset sinä kuitenkin niin, että ilmoitukset on julkaistu viimeistään 31.7. mennessä.

*Tasaamme kolmen paketin hinnan niin, että sinä maksat 2/3 -osaa loppupaketin hinnasta. Tuotantohinnat eivät sisälly kesäkampanjaan. Mikäli sinulla on tarvetta pienemmälle printti-ilmoitukselle kuin 2×2, paketoidaan ne ilman digiä. Kampanja ei koske erikoishinnoiteltuja tuotteita, kuten autot-sivuja tai hakemistoja eikä osaa sisältömarkkinoinnin tuotteista. Kesäkampanja on hyödynnettävissä printti- ja diginatiivimainoksille.

Ota yhteyttä Yritysasiakasmyyntiimme, niin kerromme sinulle lisää kesäedusta ja siitä, miten sinun ovesi saadaan käymään myös kesäkaudella.

 **Printti: Kouvolan Sanomat, Kymen Sanomat, KS Keskiviikko, Etelä-Saimaa, ES Keskiviikko, ES Lauantai, Uutisvuoksi, Länsi-Savo, LS Keskiviikko ja Itä-Savo

**Digi: kouvolansanomat.fi, kymensanomat.fi, esaimaa.fi, uutisvuoksi.fi, lansisavo.fi ja itasavo.fi

Jaa artikkeli
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tekijänoikeudet © Kaakon Viestintä

Käyntiosoite: Teollisuuskatu 2-6
Postiosoite: PL 6, 50101 Mikkeli

Kaakon Viestintä ja ESV-Paikallismediat

Etelä-Saimaa
Itä-Savo
Juvan Lehti
Kaakonkulma
Kangasniemen Kunnallislehti
Keskilaakso
Kouvolan Sanomat
Kymen Sanomat
Luumäen Lehti

Länsi-Saimaan Sanomat
Länsi-Savo
Paikallislehti Joutseno
Pitäjänuutiset
Puruvesi
Uutisvuoksi
ES Keskiviikko
KS Keskiviikko
LS Keskiviikko

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeessä kerromme digi- ja printtimainosratkaisuistamme sekä kattavista sisältömarkkinoinnin palveluistamme. Saat uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.