Kuntavaalit 2021

Kuntavaalit tulevat - katso etumme ja varmista näkyvyytesi

Kuntavaalit ovat yksi esimerkki siitä, kun mainonnan suunnittelu on isossa roolissa kohti onnistumista. Medioillamme olet läsnä äänestäjien arjessa.

Tiesitkö, että painettu ja digitaalinen sanomalehti on tärkein media suomalaisten hakiessa tietoa äänestyspäätöksensä tueksi 2021 kuntavaaleissa? (Lähde: Uutismedian liitto – Tuhat suomalaista 1/2021.)

Meidän kauttamme saat apua vaalimainontasi suunnittelussa. Käytössäsi on paikallisten medioiden lisäksi valtakunnalliset vaihtoehdot, mikäli haluat rakentaa laajemman näkyvyyden kampanjasi ympärille. Alla näet kuntavaalien tärkeimmät päivämäärät!

Kuntavaalit 2021

Käytössäsi ovat:

    • Display-mainonta
    • Printtiratkaisut
    • Natiivimainonta
    • Ulkomainosmediat

Vaalialennuksemme on 35% printin, displayn, Big One:n ja paikallisliikennemedian listahinnoista. Lisäksi saat kauttamme käyttöösi kaikki valtakunnalliset palvelut. Myyntimme auttaa tehokkaan kampanjan suunnittelussa!

Vaaleja käydään varsinkin vallitsevasta tilanteesta johtuen yhä enemmän myös sosiaalisessa mediassa. 32% sanoo hakevansa tietoa sosiaalisesta mediasta äänestyspäätöksensä tueksi. (Lähde: Uutismedian liitto – Tuhat suomalaista 1/2021.), joten muista hyödyntää myös some- ja Google-palvelumme!

Mainosta suositussa vaalikoneessa

Vaalikone on suosittu vaaliohjelmia ja ehdokkaita koskeva tiedon lähde. Yhteensä 73% sanoo kokeilevansa vaalikonetta erittäin tai melko todennäköisesti. (Lähde: Uutismedian liitto – Tuhat suomalaista 1/2021.)

Vaalikone auttaa äänestäjiä etsimään itselleen sopivan ehdokkaan. Näkymällä vaalikoneessa, varmistat potentiaalisten äänestäjien tavoittamisen juuri silloin, kun he ovat etsimässä vastauksia. Vaalikoneemme avautuu lukijoille 10.3.

vaalikoneet 2021

Monipuoliset mainonnan ratkaisumme tarjoavat kustannustehokkaan väylän kohdistaa mainonta juuri oikealle kohderyhmälle sekä varmistaa riittävä frekvenssi ja kokonaistavoittavuus.

Ehdokas ota yhteyttä - me autamme!

Tietosuoja Kaakon Viestinnässä

Me käsittelemme tietojasi aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää tietojenkäsittelyyn liittyvistä periaatteistamme.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Jaa artikkeli
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tekijänoikeudet © Kaakon Viestintä Käyntiosoite: Teollisuuskatu 2-6 Postiosoite: PL 6, 50101 Mikkeli

Tietosuoja
Evästevalinnat
Kaakon Viestintä Oy

Etelä-Saimaa
Itä-Savo
Juvan Lehti
Kaakonkulma
Kangasniemen Kunnallislehti
Keskilaakso
Kouvolan Sanomat
Kymen Sanomat
Luumäen Lehti

Länsi-Saimaan Sanomat
Länsi-Savo
Paikallislehti Joutseno
Pitäjänuutiset
Puruvesi
Uutisvuoksi
ES Keskiviikko
KS Keskiviikko
LS Keskiviikko

YHTIÖJÄRJESTELYJEN MUUTOKSEN JOHDOSTA KAAKON VIESTINTÄ OY:N UUSI Y-TUNNUS ON 2492479-3.


Samalla ESV-Paikallismediat Oy:n nimi muuttui, ja on jatkossa Kaakon Viestintä Oy.
Myös tilinumeroissa ja yhteystiedoissa tapahtui joitain muutoksia.