Myyntiehdot

Maksu- ja muut ehdot

Maksuaika laskutusasiakkaille 10 vrk netto. Viivästyskorko on kuluttajille korkolain mukainen. Yritysten ja elinkeinoharjoittajien vuotuinen viivästyskorko on 13 %. Lehtemme auktorisoiduille mainos- ja mediatoimistoille maksuaika on 14 vrk – 1 % ja 30 vrk netto. Lehti varaa itselleen oikeuden muuttaa maksuehtoja.

Maksun saaja:

Kaakon Viestintä Oy:
Etelä-Saimaa, Itä-Savo, Kouvolan Sanomat, Kymen Sanomat, Länsi-Savo, Uutisvuoksi, Lappeenrannan Uutiset, ES Keskiviikko, KS Keskiviikko, LS Keskiviikko (myöhemmin lehti).

Pankit:

NORDEA
IBAN FI86 2042 1800 0613 62
BIC NDEAFIHH

OSUUSPANKKI
IBAN FI50 5271 0410 0034 96
BIC OKOYFIHH

SÄÄSTÖPANKKI
IBAN FI21 4108 6020 0118 70
BIC ITELFIHH

DANSKE BANK
IBAN FI68 8000 1300 7190 03
BIC DABAFIHH

HANDELSBANKEN
IBAN FI26 3131 1001 4080 81
BIC HANDFIHH

Laskutus:

Laskutusta varten tarvitsemme yrityksiltä y-tunnuksen ja yksityishenkilöiltä henkilötunnuksen. Laskutuslisä paperilaskuista yritykselle joilla y-tunnus, 8 € sis. alv.
Voimme lähettää verkkolaskun, jolloin laskutuslisää ei peritä. Operaattorimme on Enfo Oyj. Voitte halutessanne siirtyä verkkolaskutukseen jolloin pyydämme yhteydenottoa laskutus@kaakonviestinta.fi ja viestiin tietona operaattorinne ja OVT-tunnuksenne. Ilmoituslaskuihin lisätään lain mukainen alv.

Peruminen:

Jo varatut mainokset voidaan perua aineiston määräaikaan mennessä, etusivun varaukset peruttava viimeistään 7 vrk ennen julkaisupäivää. Valmiiksi tehdystä, mutta perutusta mainoksesta veloitamme 85 € alkavalta työtunnilta.

Muut ehdot:

Mainostaja ei voi myydä ostamaansa mainostilaa edelleen kolmannelle osapuolelle.

Vastuu virheistä ja reklamaatiot:

Kaikki hyväksytyt mainokset pyritään julkaisemaan määrättyinä päivinä. Mikäli mainosta ei tuotannollisista tai muista toiminnallisista syistä (esim. lakko) tai asiakkaasta johtuvista syistä voida julkaista, lehti ei vastaa mainostajalle mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta. Lehden vastuu mainoksen poisjäämisestä tai julkaisemisessa sattuneesta virheestä rajoittuu enimmillään mainoksen maksetun hinnan palauttamiseen.

Mainoksen oikeellisuudesta ja vedoksen tarkastamisesta vastaa mainostaja. Lehti ei vastaa mainokseen tulleesta virheestä, joka johtuu lehdelle toimitetusta puutteellisesta tai virheellisestä aineistosta, epäselvästä käsikirjoituksesta, puhelimitse annetusta mainoksesta tai virheestä, joka käy selville mainostajalle toimitetusta ja hänen hyväksymästään tai määräaikana palauttamatta jättämästään korjausvedoksesta.

Huomautukset ja reklamaatiot on tehtävä seitsemän (7) päivän kuluessa julkaisemisesta tai tarkoitetusta julkaisupäivästä. Lehden vastuu mainoksen poisjäämisestä tai julkaisemisessa sattuneesta virheestä rajoittuu mainoksen maksetun määrän palauttamiseen. Lehti ei anna hyvitystä vähäisestä paino-, painatus- tai taittovirheestä, joka ei vaikeuta mainoksen käsittämistä eikä vähennä mainosarvoa.

Mainostaja vastaa mainonnan sisällön asianmukaisuudesta sekä mahdollisista vahingoista. Lehti noudattaa ja soveltaa käyttöön Mainonnan kansainvälisiä perussääntöjä, alaan liittyvää lainsäädäntöä ja viranomaisten suosituksia.

Tekijänoikeudet © Kaakon Viestintä

Käyntiosoite: Teollisuuskatu 2-6
Postiosoite: PL 6, 50101 Mikkeli

Kaakon Viestintä ja ESV-Paikallismediat

Etelä-Saimaa
Itä-Savo
Juvan Lehti
Kaakonkulma
Kangasniemen Kunnallislehti
Keskilaakso
Kouvolan Sanomat
Kymen Sanomat
Luumäen Lehti

Länsi-Saimaan Sanomat
Länsi-Savo
Paikallislehti Joutseno
Pitäjänuutiset
Puruvesi
Uutisvuoksi
ES Keskiviikko
KS Keskiviikko
LS Keskiviikko

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeessä kerromme digi- ja printtimainosratkaisuistamme sekä kattavista sisältömarkkinoinnin palveluistamme. Saat uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.