Yritysasiakkaiden oma sivusto

Tervetuloa Kaakon Viestinnän yritysasiakkaiden sivustolle

Monikanavaisessa mediakentässä asiakkaamme ovat yhä useammin yhden tämän päivän markkinoinnin yleisimmän pulman äärellä: missä kanavissa kannattaisi mainostaa, kun vaihtoehtoja on koko ajan enemmän ja enemmän tarjolla. Ja sitten, kun se kanava tai kanavat on valittu, miten voidaan varmistaa, että kampanja saa aikaan haluttuja toimenpiteitä nykyisissä tai potentiaalisissa asiakkaissa.

Vastaukseksi näihin ja moniin muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin, olemme uudistaneet yritysasiakkaiden sivuston palvelemaan entistä enemmän asiakkaidemme tarpeita ja rakentaneet sivuston, joka tarjoaa suoria vastauksia sekä laajempaa tietoa mainonnasta ja sen toimivuudesta eri kanavissa paikallisesta näkökulmasta. 

Verkkosivujen tavoitteena on tarjota asiakkaillemme ajankohtaista tietoa niin Kaakon Viestinnän ratkaisuihin liittyen kuin nostaa esille monipuolisen asiantuntijajoukkomme näkemyksiä ajankohtaisista aiheista muun muassa mainontaan, mediaan, asiakasymmärrykseen ja analytiikan hyödyntämiseen liittyen.

Otetaanpa pieni katsaus sivuston eri sisältöihin ja aihepiireihin. Digimainonnan alla on kaikki digimainontaa koskevat faktat mainospaikoista hintatietoihin ja aineisto-ohjeisiin. Lehtikohtaisilta sivuilta löytyvät tuttuun tapaan jokaista printtilehteämme koskevat asiat. Usein kysytyt kysymykset tarjoavat konkreettisia vastauksia mieltä askarruttaviin asioihin niin printtimainonnan kuin digimainonnan osalta. Sisältömarkkinoinnin osiossa avataan tarkemmin mahdollisuuksia kampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen aina printti, digi ja videotuotannoista sosiaalisen median asiantuntijapalveluihin. Referenssien alle kerätään jatkuvasti asiakkaidemme kokemuksia ja onnistuneita kampanjatoteutuksia laaja-alaisesti eri ratkaisujen osalta.

Sivustolla tapaat myös asiantuntijoitamme

Uusin ja ehkä se kaikkein mielenkiintoisin osuus sivustosta on Ajankohtaista-osio. Sen alla julkaisemme ajankohtaista tietoa meneillään olevista kampanjoista, talon sisältä löytyvien asiantuntijoidemme katsauksia alan trendeistä ja tuoreista kuulumisistamme erilaisin sisällöin sekä konkreettisia vinkkejä mainonnan toteutukseen arjessa. Muista tilata uutiskirjeemme, niin pysyt mukana mainonnan ja median viimeaikaisista käänteistä!

Tämän katsauksen myötä tervetuloa viihtymään uudella sivustolla. Toivottavasti löydät täältä etsimäsi ja tulet jatkossakin vierailemaan sisältöjemme parissa. 

Puuttuuko jotain, jäikö joku asia askarruttamaan? Kommentteja ja palautetta sivuston sisällöstä voi jättää myös yhteydenottolomakkeen kautta.

Emmi Savonen

Emmi Savonen

Digipäällikkö, media-asiakkuudet

Jaa artikkeli
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tekijänoikeudet © Kaakon Viestintä Käyntiosoite: Teollisuuskatu 2-6 Postiosoite: PL 6, 50101 Mikkeli

Tietosuoja
Evästevalinnat
Kaakon Viestintä Oy

Etelä-Saimaa
Itä-Savo
Juvan Lehti
Kaakonkulma
Kangasniemen Kunnallislehti
Keskilaakso
Kouvolan Sanomat
Kymen Sanomat
Luumäen Lehti

Länsi-Saimaan Sanomat
Länsi-Savo
Paikallislehti Joutseno
Pitäjänuutiset
Puruvesi
Uutisvuoksi
ES Keskiviikko
KS Keskiviikko
LS Keskiviikko

YHTIÖJÄRJESTELYJEN MUUTOKSEN JOHDOSTA KAAKON VIESTINTÄ OY:N UUSI Y-TUNNUS ON 2492479-3.


Samalla ESV-Paikallismediat Oy:n nimi muuttui, ja on jatkossa Kaakon Viestintä Oy.
Myös tilinumeroissa ja yhteystiedoissa tapahtui joitain muutoksia.